Nieuwe lokatie Gezondheidscentrum Westerkade Arnhem

Vanaf begin 2018 is gezondheidscentrum Westerkade geopend. Huisartsen Musis is verhuisd van het Musis Gezondheidscentrum naar het nieuwe Medisch Centrum Westerkade. Met een aantal collega’s van lokatie Onder de Linden, Rob Mattijssen (manueel therapie)  Ilse Tomassen (acupunctuur) en Maartje Mouchard (podotherapie) werken wij ook samen in de Westerkade zodat wij onze samenwerking kunnen intensiveren.

In Medisch Centrum Westerkade werken wij als acupuncturisten samen met diverse andere collega’s o.a Fysiotherapie Musis en ook met de verloskundigen Arnhem Noord. Daarnaast werken wij onderling samen door vanuit verschillende disciplines een klacht te benaderen en mogelijkheden bekijken welke behandeling het meest geschikt is.  In Onder de Linden en nu ook in de Westerkade zijn we in de gelegenheid samen naar een klacht te kijken. Praktisch betekent dit, dat we de intake samen plannen en na een aantal behandelingen samen evalueren!

Tineke Oostijen werkt voorlopig op enkele vrijdagmiddagen samen met Manueel Therapeut Rob Mattijssen waarbij zij samen patienten onderzoeken. Incidenteel op donderdagmiddag kijken Ilse Tomassen en Tineke Oostijen samen naar patienten in Medisch Centrum Westerkade.

Ilse Tomassen is elke donderdag werkzaam op Westerkade!

Huisartsen Musis

 

Medisch Centrum Westerkade
Broekstraat 2
6828 PZ Arnhem